Menu

Referat af bestyrelsesmøde

image
Peter Svendsen
26. juli 2024 kl. 10:46

Referat af bestyrelsesmøde i KFUMs Boldklub.

Onsdag den 19. juni 2024 kl. 17.30 

Deltagere: Abdinasir Ismail, Asbjørn Wulff Helge, Casper Glenbo, Malene Elm Pedersen, Peter Svendsen og Thomas Sørensen.

Afbud: Ingen        

Referent: Peter.

0. Præmisser for bestyrelsesmødet

Bestyrelsesmødet skal tage halvanden time. Bestyrelsen foretager en grundig behandling af de udvalgte punkter på dagsordenen, som tiden tillader. Ikke behandlede punkter tages op på senere bestyrelsesmøder eller behandles på anden vis.

1. KFUM Centralforeningen

A. Indsamling til renovering af Centralforeningens Sommerlejr

Hovedbestyrelsen har etableret en indsamling af frivillige bidrag til renovering af Sommerlejren efter branden. Oplysninger om indsamlingen er sat på Boldklubbens hjemmeside.

B. Ibrugtagning af Sommerlejren

Hovedbestyrelsen forventer, at lejren er klar til udlejning fra september 2024. Da det er håndboldafdelingen, der har ”trukket det store læs” vedrørende arbejdet med at få Sommerlejren genetableret, er det håndboldafdelingen, der har førsteret til de første KFUM-udlejninger. Fodboldafdelingen skal have weekenderne i marts 2025.

C. Ny forpagter til Café Parken

Et udvalg under Hovedbestyrelsen har valgt en afløser for den hidtidige forpagter. Christina Nyklit bliver afløst af Jan Strøm som forpagter. Den nye forpagter træder til i forbindelse med DBUs Fodboldskole i KFUM. Den nye forpagter vil have faste åbningstider. Hovedbestyrelsen er under forhandlinger med Københavns Kommune vedrørende leje til kommunen af lokalerne i Emdrup.

Kommunen har fremsendt tilbud om 62.000 kr. i årlig leje med en fast regulering på 4 procent om året. (Efter bestyrelsesmødet er der indgået aftale på ovenstående betingelser).

2. Aktivitetsudvalget

A. KFUMs 125års fødselsdag

Boldklubben har haft en succesfuld afvikling af 125års fødselsdagen. Dagen begyndte med stævne for 60–70 KFUMere fra Børne- og Ungdomsfodbold. Tak til Kim Andreassen, Torben Makker Marcussen, Poul-Erik Holm og Carsten Ankerdal. Herefter var der opvisningskamp mellem tidligere elitespillere (superligaen) og nogle af KFUMs bedste tidligere førsteholdsspillere. Tak til, blandt andre, Jonnie Larsen, Kim de Fries, Peter Christensen og Thomas Zapp Nielsen, for et stort arbejde i forbindelse med at få stablet kampen på benene. Kampen blev overværet af omkring 300 tilskuere, hvivket var rigtig fint i betragtning af halvdårligt vejr. Dagen blev afsluttet med en vellykket fest med 183 deltagere.

B. DBUs Fodboldskole i KFUM

Vi afholder i år Fodboldskole nummer 30 i KFUM. Jubilæumsåret bliver en fodboldskole i topform. Der er tilmeldt 130 børn, som skal fordeles i 7 grupper. Fodboldskolen bliver styret af 23 ledere, trænere, assistenttrænere og øvrige hjælpere.

3. Økonomi

Peter forklarer om nye procedurer vedrørende økonomistyring. Kontoplanen er nu revideret, så den passer med Boldklubbens struktur og aktiviteter. Al økonomistyring er nu lagt over i DBUs systemer.

4. Administrationsudvalget

A. Holdtilmeldinger

Udvalget har foretaget tilmeldinger til efterårets turneringer.

B. Kontingentopfølgning

Der er foretaget opfølgninger og administrative udmeldinger ved manglende kontingentbetalinger. Ros fra bestyrelsen for arbejdet.

C. Informationsskærme

Skærmene går stadig lejlighedsvis ned, hvis der mangler båndbredde til KFUM databehov. Emil Munksgaard arbejder på løsninger. Administrationen henvender sig til Munksgaard, hvis infoskærmene går ned.

D. Hjemmesiden

Administrationen tager imod stof til hjemmesiden.

5. Fodboldudvalget

A. Omstruktureringer og besparelser

Der skal effektueres besparelser på Fodboldudvalgets budget. Der sættes øget fokus på sammenhængen mellem økonomiske indsatsområder og medlemsudvikling.

B. Omkostningsgodtgørelser

Trænere, der modtager omkostningsgodtgørelser, får halvårlig afregning.

C. Førsteholdene

På herresiden fortsætter førsteholdet i Københavnsserien og damerne rykker op i Københavnsserien. Førsteholdstrænerne fortsætter til efteråret.

D. Damesenior

Der skal tilmeldes et 7-mandshold som supplement til 11-mandsholdet. Der skal holdes holdmøde i dameafdelingen, blandt andet for at afstemme forventninger.

E. Tilbud til spillere (børn) med særlige forudsætninger og behov

Mandag den 24. juni 2024 tager Asbjørn til møde i Fremad Valby. Mødet vil omhandle tilbud til børn, der ikke ”af sig selv” vil frekventere foreningslivet.

F. Vaskeordning

Vi vil arbejde med alternative forslag til fremtidige vaskeordninger. Spillerne på de to førstehold skal høres inden bestyrelsen træffer beslutning.

G. Trænersituationen i børne- og ungdomsfodbold

Trænerposterne er næsten dækket ind vedrørende den kommende efterårssæson. Søren Vesterbæk understøtter besætningen.

6. KFUM-dokumenter i Skyen

Relevante dokumenter skal uploades i Kluboffice. Kommende afløsere på bestyrelses- og udvalgsposter skal kunne orientere sig i forgængernes arbejde, prioriteringer og beslutninger. Der skal oprettes adgang til dokumenter med henblik på deling af dokumenter.

7. Repræsentationsudgifter – Dokumentation – Grupper – Kontering – Ansvarlig mv.

Peter delte et udkast rundt vedrørende ovenstående. Udkastet blev vedtaget.

8. Medlemsudvikling

Der har været en nettotilbagegang på 14 aktive medlemmer siden seneste bestyrelsesmøde. Dette er ikke tilfredsstillende, men kommer efter nogle måneder med nettotilgang af aktive.

KFUMs SoMe-kampagne har virket positivt; der er respons på KFUMs tilbud om prøvetræning.

Administrationen følger op på tilkendegivelser i forbindelse med udmeldelser. Udmeldelser sker ofte på trods af stor tilfredshed med KFUM. Udmeldelserne kan f.eks. skyldes flytninger langt væk fra KFUMs nærområde.

9. Eventuelt

Intet.    

Næste møde: Onsdag den 28. august 2024     

Luk