Menu

Referat af bestyrelsesmøde

image
Peter Svendsen
08. oktober 2024 kl. 10:34

Referat af bestyrelsesmøde i KFUMs Boldklub.

Onsdag den 28. august 2024 kl. 17.30 

Deltagere: Abdinasir Ismail, Asbjørn Wulff Helge, Malene Elm Pedersen, Peter Svendsen og Thomas Sørensen.

Afbud: Ingen        

Referent: Peter.

0. Præmisser for bestyrelsesmødet

Bestyrelsesmødet skal tage halvanden time. Bestyrelsen foretager en grundig behandling af de udvalgte punkter på dagsordenen, som tiden tillader. Ikke behandlede punkter tages op på senere bestyrelsesmøder eller behandles på anden vis.

1. Banetider

KFUM har ikke fået en masse af de tider i Emdrup, som vi har søgt. Administrationen gør et meget stort stykke arbejde med at finde ud af, hvilke tider vi i det hele taget har fået tildelt. Systemet er meget vanskeligt at gennemskue og timetildelingerne ændres jævnligt. Kommune arbejder frem mod en ny, og forhåbentlig forbedret Foreningsportal, som er det medie, hvor banetiderne håndteres. Administrationen samarbejder med Robert fra kommunen vedrørende banetider.

2. Administrationsudvalget

A. Koordinering med Fodboldudvalget

Udvalget ønsker halvårlige møder med Fodboldformanden.

B. Fejlagtige indmeldelser i KFUMs Boldklub – København

Boldklubben modtager jævnligt fejlagtige indmeldelser fra spillere, der ønsker at spille i andre KFUM-klubber, som f.eks. Roskilde KFUM, Fredericia KFUM, Aalborg KFUM osv. Dette er irriterende for spillerne og det giver administrationen arbejde med at udmelde spillerne og tilbageføre kontingent. Administrationen ønsker, at det tydeligere fremgår af indmeldelsessiden, at man melder sig ind i KFUM i København.

C. Manglende tider i Styrkeslottet

Boldklubben har ikke fået tider i styrke huset, som vi rigtig kan bruge. Vi har fået tid onsdage, men vi skal bruge tider tirsdage og torsdage. Thomas følger op med Vibeke fra KFUMs håndboldafdeling.  

3. Økonomi

A. Halvårsregnskab

Halvårsregnskabet er ikke tilfredsstillende på trods af overskud. Driften giver for stort underskud, men i første halvår er driftsunderskuddet blevet mere en opvejet af kursstigninger på værdipapirer.

B. Færdig med tillægskontrakter

KFUM har tegnet en del kontrakter med trænere, der har været villig til at påtage sig ekstra opgaver for at tjene penge til betaling af skatterestance. Disse kontrakter er udløbet i august 2014.

C. Bedre budgetopfølgning

KFUMs økonomi er nu lagt helt over i DBUs systemer. Der er budgetansvarlige til de forskellige punkter i regnskabet. Vi vil derfor være i stand til at foretage en mere præcis budgetopfølgning.

4. Fodboldudvalget

A. Besparelser på gruppeledere

Det har været nødvendigt at stoppe samarbejdet med nogle dygtige gruppeledere. Der er behov for nye gruppeledere i enkelte grupper.

B. U11 Piger

Pigerne mangler en ekstra træner.

C. U10/U11 Drenge

Der er nu så mange drenge, at de skal deles op i to grupper. Der er en ny ung-træner på vej ind i arbejder med drengene. Afdelingerne mangler lidt administrativ hjælp.

D. Medlemsfremstød på Facebook

Initiativet har være en succes og skal fortsætte. Der er kommet omkring 20 – 25 interesserede fodboldbørn som følge af initiativet.

E. Møde med DBU København

Fodboldlederen, Asbjørn har sat et møde op med formanden for DBU København, Flemming Jensen. KFUM deltager med Asbjørn, Søren Vesterbæk og Peter. Mødet skal komme nærmere ind på en belysning af målgrupper i KFUMs nærområde. – Alder/demografi, andre fritidsaktiviteter mv. Analysen skal bruges til vurdere mulighederne for at tiltrække flere børn til KFUM. Vi håber, at DBU København kan bidrage med analyser.

5. Aktivitetsudvalget

A. Træner- lederfest

Udvalget arbejder frem mod en fest til foråret 2025.

B. Møde med trænere og ledere

Udvalget vil tage initiativ til et møde. Der skal orienteres om:

  • Sponsor 500
  • Hjælp fra Makker og Pølle til fodboldrejser
  • Sommerlejren

C. Seniorafslutning

Der vil blive arrangeret en fælles seniorafslutning for begge køn. Der kan forudsiges problemer med at få plads til alle interesserede.

6. Sager til opfølgning

Administrationen og Peter vil tage fat på at få diverse KFUM-dokumenter lagt ind i DBUs kommunikationssystem.

7. Medlemsudvikling

Siden seneste bestyrelsesmøde har Boldklubben oplevet en beskeden stigning i antal aktive medlemmer på 7 medlemmer.

8. Brugerbestyrelsen og KFUM Centralforeningen

A. Forpagtningsafgift til kommunen

Centralforeningen er blevet enige om størrelsen af forpagtningsafgift med Københavns Kommune. Der er tale om en lille stigning i beløbet til kommunen.

B. Ønske fra tennisafdelingen

Tennisafdelingen ønsker at få bygget to ekstra padle baner som også skal kunne bruges til minitennis. Minisport skal også have adgang til at benytte de ønskede nye maner. Boldklubben er kritisk, da KFUMs naboer allerede er plaget af støj fra padle baner. Allerede inden etableringen af de nuværende padle baner, var det Boldklubbens anbefaling, at banerne blev etableret på området nær bane 3 og med kolonihaverne som nabo. Denne placering ville have minimeret gener over for vores naboer.

C. KFUMs Centralforenings Sommerlejr

Sommerlejren er nu genetableret efter branden. Der bliver præsentation af Lejren fredag den 27. september 2024. Boldklubben har reserveret weekenderne i marts 2025. Administrationen sørger for, at Boldklubbens afdelinger kan booke sig ind på disse weekender.

D. Sommerlejr for Boldklubbens ungdom?

Aktivitetsudvalget vil afklare, om vi kan skaffe frivillige nok til at vi kan tilbyde sommerlejr for vores ungdom.

E. Træudsnit foran klubhuset

Centralforeningen og kommunen har besluttet, at gaven til KFUM i form af et træudsnit af et hundrede årigt træ skal fjernes. Træudsnittet er angrebet af sygdom og er til fare for at vælte.

9. Eventuelt

A. Køb af kamptøj

Nogle hold har vanskeligt ved at skaffe en sponsor til køb af kamptøj. Problemet kan muligvis afhjælpes gennem fondsansøgning.

B. Vask af førsteholdenes tøj

Der arbejdes på løsninger.

Næste møde: Onsdag den 9. oktober 2024     

Sager til opfølgning

Sag 

Indledt

Afsluttes

Ansvarlig

Opfølgning på banetider

 

Løbende

Malene, Peter

Administrationsudvalget møde med Fodboldudvalget

August 2024

Oktober 2024

Malene, Asbjørn

Tider i Styrkeslottet

August 2024

Oktober 2024

Thomas

Træner-/lederfest

August 2024

December 2024

Abdinasir

Møde med trænere og ledere

August 2024

Oktober 2024

Abdinasir

KFUM-Dokumenter i KlubOffice

August 2024

Oktober 2024

Malene, Peter

Seniorafslutning

August 2024

Oktober 2024

Abdinasir

Sommerlejr i 2025 - Afklaring

August 2024

December 2024

Abdinasir, Malene

 

Luk